Kemi

Isolering af p og T i idealgasligningen

13. april 2018 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal have isoleret p og T i idealgasligningen, er lidt usikker, nogen der kan hjælpe?

Vil det komme til at hedde 

T/p=V/n*R


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2018 af mathon

             \small \small T=\frac{p\cdot V}{n\cdot R}

...

             \small p=\frac{n\cdot R\cdot T}{V}


Svar #2
13. april 2018 af Emilie50 (Slettet)

Altså i samme formel?


Skriv et svar til: Isolering af p og T i idealgasligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.