Fysik

Udregn hastigheden for galaksen messier

16. april 2018 af hefkjhfbkjdfn (Slettet) - Niveau: B-niveau


Udregn hastigheden for følgende galakse:
Messier 81: z=-0.000113
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2018 af mathon

             \small v=c\cdot z=\left(2.99792\cdot 10^8\; \tfrac{m}{s}\right)\cdot (-0.000113)=-33'876.5\; \tfrac{m}{s}


Skriv et svar til: Udregn hastigheden for galaksen messier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.