Matematik

Cirkeludsnit areal

16. april 2018 af Tekniskgymnasiumelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude jeg har fået til opgave at beregne arealet af cirkeludsnittet, som har følgende dimensioner:            r = 0,6 m, R = 1 m og centervinklen er 55 grader 

På forhånd tak ^^ 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2018 af peter lind

55*π*r2/360


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. april 2018 af mathon

                  \small \tfrac{55}{360}\cdot \pi \cdot \left ( R^2-r^2 \right )


Skriv et svar til: Cirkeludsnit areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.