Matematik

Areal ml. to grafer:

24. april 2018 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg har desværre en anelse svært ved vedhæftede opgaver, og ville sætte stor pris på, at der evt. var en, der meget pædagogisk kunne forklare, hvordan jeg skal gribe sådanne opgaver an.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2018 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. april 2018 af peter lind

A = ∫02 f(x) - g(x)dx = [F(x)-G(x)]02


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

Der står intet i opgaven, som fastlægger integrationsgrænserne...


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. april 2018 af SuneChr

# 3
Af skemaet kan vi fastslå, at integrationsgrænserne er x = 0 og x = 2, da
     {(x , y) | 0 ≤ x ≤ 2 ∧ 0 ≤ y ≤ f (x) ∧ f (0) = 0 ∧ f (2) = 0}
∩  {(x , y) | 0 ≤ x ≤ 2 ∧ g (x) ≤ y ≤ 0 ∧ g (0) = 0 ∧ g (2) = 0}
     =  {(0 , 0) , (2 , 0)}


Skriv et svar til: Areal ml. to grafer:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.