Matematik

Bestemt integral

05. maj 2018 af NHHH (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej, nogen der kan hjælpe med denne, tak på forhånd, se vedhæftet fil. 

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. maj 2018 af ringstedLC

Integrer h mellem linjerne.


Svar #2
05. maj 2018 af NHHH (Slettet)

det forstår jeg, mit problem er at jeg ikke kan finde ud af hvad stamfunktioen til sqrt(1+x) ender med at være, ved godt at reglen er sqrt(x) = 2/3x^3/2 men det giver ingen menning hvordan jeg kommer derfra :D


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Hvad er det resultat fra c) du skal udnytte? Desuden skal du ikke bruge en stamfunktion for sqrt(1+x), men for ln(sqrt(1+x)). Først

\\\int\ln(\sqrt{x+1})dx=\int\ln((x+1)^{1/2})dx=\\\text{ }\vspace{3cm}\int\frac{1}{2}\ln(x+1)dx=\frac{1}{2}\int\ln(x+1)dx


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2018 af AMelev

Hvad var resultatet i punkt (c), som du anbefales at benytte?


Skriv et svar til: Bestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.