Matematik

Renter

07. juni 2018 af lonalars (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej

Spørgsmålen er

Gør rede for fremskrivningsfaktorens rolle i renteformlen.

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2018 af mathon

\small \textup{Eksponentiel funktion:}
                                     \small y=b\cdot a^x  

                                     \small y=b\cdot (1+r)^x
\small \textup{I den finansielle verden handler alt om \textbf{K}roner}
\small \textup{og terminsantallet er lige, hvorfor \textbf{n}umerous anvendes i stedet for x:}   

                                     \small K_n=K_o\cdot (1+r)^n  


Svar #3
07. juni 2018 af lonalars (Slettet)

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2018 af mathon

korrektion:

\small \small \textup{og terminsantallet er HELT, hvorfor \textbf{n}umerous anvendes i stedet for x:}


Skriv et svar til: Renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.