Matematik

eksponentielle sammenhængForklar den eksponentielle sammenhæng y=b·a^x. Du skal bl.a. komme ind på halverings-/fordoblingskonstant.

09. juni 2018 af rami020800 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Forklar den eksponentielle sammenhæng  y=b·a^x. Du skal bl.a. komme ind på halverings-/fordoblingskonstant. n

nogle der kan hjælpe?


Skriv et svar til: eksponentielle sammenhængForklar den eksponentielle sammenhæng y=b·a^x. Du skal bl.a. komme ind på halverings-/fordoblingskonstant.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.