Matematik

Eksponentiel funktion

12. juni 2018 af AnonymAnonymersen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der kan forklare mig, hvordan man regner det her ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2018 af peter lind

Der mangler noget. G(t) = b*(1+r/100)t hvor b er antallet af malkekøer i år 1975 og t er antal år efter år 1975


Svar #3
12. juni 2018 af AnonymAnonymersen (Slettet)

Tak, for at gøre mig opmærksom, på at der mangler noget! Det fulde spørgsmål er nu vedhæftet. Det er dog kun delopgave c, jeg har problemer med.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. juni 2018 af peter lind

Det vil sige at a=r/100


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. juni 2018 af SuneChr

c)

G(t)=\frac{M(t)}{N(t)}=\frac{1106}{b}\cdot \left ( \frac{0,98}{a} \right )^{t}


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. juni 2018 af SuneChr

I fortsættelse af # 5
0,98/a ≈ 1,0606 = 1 + r  ⇒  r = ........ = .........%


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.