Matematik

Matematik sin, cos og grader

25. august 2018 af Klintenk (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har et spørgsmål til en opgave i matematik, som jeg ikke kan finde ud af. 

Hvis jeg kun ved, hvad sin er, hvordan kan jeg så finde ud af, hvad cos og graderne er?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2018 af StoreNord

Hvis du kender sin(x), kan du bruge sin-1 til at finde vinklen.

https://www.studieportalen.dk/kompendier/matematik/formelsamling/trigonometri/enhedscirklen


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. august 2018 af ringstedLC

\begin{align*} \sin(A) &= s\Rightarrow \angle A=\sin^{-1}(s)\\ c^2&=a^2+b^2\Downarrow\\ 1^2&=\sin^2(A)+\cos^2(A)\Downarrow\\ \cos^2(A)&=1-\sin^2(A)\\ \cos(A)&=\sqrt{1-\sin^2(A)} \end{align*}


Svar #3
25. august 2018 af Klintenk (Slettet)

Tak for svarene det var meget brugbart


Skriv et svar til: Matematik sin, cos og grader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.