Matematik

Tabel graf og beregning

03. september 2018 af Volleyball24 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg har nu siddet i ret lang tid og prøvet at få svar på spørgsmål 4.4 en der muligvis kunne hjælpe?

spørgsmålet er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2018 af mathon

4.4

            \small \begin{array} {lcccl} &&\textup{CICLI DEGANI}&&\textup{TopBici} \\ \textup{leje af to cykler med taske og hjelm i x dage:}&&24\cdot x+24&&26\cdot x+12 \end{array}

\small \textup{TopBici billigst}
\small \textup{kr\ae ver:}
                                    \small 26x+12<24x+24                \small \textup{x er positiv og hel}


Skriv et svar til: Tabel graf og beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.