Matematik

Løs ligningen

04. september 2018 af Genanskaf (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej, jeg har problemer med at løse denne her ligning, og jeg håber nogle måske kan jeg hjælpe mig på vej

X^3-4x=0

Tak på forhånd!

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2018 af mathon

                    \small \small \small \small \begin{array} {lcl} x^3-4x=0\\ x(x^2-4)=0\\x(x^2-2^2)=0 \\x(x+2)(x-2)=0\\ x=\left\{\begin{matrix} -2\\0 \\ 2 \end{matrix}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.