Matematik

Kontinuert men ikke differentiabel funktion

04. september 2018 af vapser (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der kan komme med et bud på følgende:

Find en kontinuert funktion, f:\mathbb{R}\rightarrow \mathbb{R} som er differentiabel for alle x\neq 7, men ikke for x=7.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. september 2018 af SuneChr

f (x) = |x - 7|


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

f(x) = (x-7)·sin(2π·log2(|x-7|))


Skriv et svar til: Kontinuert men ikke differentiabel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.