Matematik

R studio

06. september 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Ved I hvordan man bruger R studio?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2018 af MatHFlærer

Det læres bedst hvis man leger med programmet. Læs evt.
https://cran.r-project.org/doc/contrib/Horton+Pruim+Kaplan_MOSAIC-StudentGuide.pdf

Svar #2
06. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Jeg har en datasæt hvor jeg skal mean værdi for kvinder hvordan gør man det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2018 af Brusebad (Slettet)

Der er flere måde at gøre det på og de afhænger alle af hvordan dit datasæt ser ud. Så, hvordan ser dit datasæt ud og har du fået loaded det?


Svar #4
06. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Det ser sådan ud
Vedhæftet fil:IMG_0259.JPG

Svar #5
06. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Spørgsmål er how many woman are There and how many have smoked during pregnancy?

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. september 2018 af Brusebad (Slettet)

Det ser umiddelbart ud som om, at du har loaded datasættet uden header. Hvilken kommando har du brugt for at loade datasættet?


Svar #7
06. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Hvad med nu?
Vedhæftet fil:IMG_0260.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. september 2018 af Brusebad (Slettet)

Jep, bedre. Nu ved jeg ikke præcist hvad dine variable betyder, men hvis vi nu siger at:

- male: 1 hvis det er en mand 0 hvis det er en kvinde

så kan du f.eks. tælle antallet af kvinder i datasættet med

    sum(Mydata$male == 0)

For det andet spørgsmål er der brug for lidt mere information om dine variable. Er cigs antal røget cigaretter i en given periode? I såfald hvilken periode. Hvordan ser man om en person har været gravid i denne periode (hvor en mand er gravid ved at have gjort en kvinde gravid)?


Svar #9
06. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Men i min data står ikke woman?

Brugbart svar (0)

Svar #10
06. september 2018 af Brusebad (Slettet)

Jeg kender ikke dit datasæt men hvis du bliver spurgt om hvor mange observationer der er kvinder så bør en af dine variable / kolonner indeholde information om denne række (observation) er en kvinde. Så vidt jeg kan se, så har du ikke nogen variable der hedder woman, men du har en der hedder male med hvad der ser ud til at være værdisættet 0 og 1 hvor jeg gætter på, at 1 svarer til at man har observeret en mand og 0 svarer til at man ikke har obseveret en mand. Hvis ellers dette er rigtigt og vi antager at man i denne analyse enten er en mand eller en kvinde, så kan du finde antallet af kvinder i dit datasæt ved at se på hvor mange der ikke er mænd.


Svar #11
06. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Hvordan ser man at hvor mange ikke er mænd?

Brugbart svar (0)

Svar #12
06. september 2018 af Brusebad (Slettet)

Du kigger på hvor mange der er 0. F.eks. med

Mydata$male == 0

så får du en lang vektor ud med FALSE, TRUE, FALSE ... osv. hvor der er FALSE hvis rækken havde male = 1 og true hvis rækken havde male = 0.

hvis du så tager sum(Mydata$male == 0) så konverteres  FALSE til 0 og TRUE til 1 og du får antallet af ikke mænd.

Men har du ikke en beskrivelse af de forskellige variable?


Svar #13
06. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Nej det har jeg ikke

Svar #14
06. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Der står 665

Svar #15
06. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Hvis der falsk er det 0? Og er det en kvinde hvis det er falsk?

Brugbart svar (0)

Svar #16
06. september 2018 af Brusebad (Slettet)

hvor har du fået datasættet fra?


Svar #17
06. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Læren har givet os det

Brugbart svar (0)

Svar #18
07. september 2018 af Brusebad (Slettet)

Ok. Som sagt så kender jeg ikke dit datasæt. Hvis du vil have hjælp må du finde ud af hvad de forskellige variable betyder.


Svar #19
07. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Jeg spørger min lærer i morgen

Svar #20
07. september 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Men var true=1 og var det kvinder?

Forrige 1 2 Næste

Der er 25 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.