Matematik

To funktioner er givet ved f og g er givet ved

10. september 2018 af volkanyilmaz (Slettet) - Niveau: B-niveau

To funktioner er givet ved f og g er givet ved

f(x)= x2 - 7x + 16 og g(x)= x + 1

a) Bestem f(8) 

Grafen for  f er en parabel  

b) bestem parablens toppunkt

c) løs  ligningen f(x) = g(x) 

Er helt lost.... har ingen ide hvordan jeg skal løse denne opgave. (Opgave c)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2018 af peter lind

x2-7x+16=x+1

Træk x+1 over på venstre side. Det bliver en andengradsligning, som du må løse


Svar #2
10. september 2018 af volkanyilmaz (Slettet)

Løst tak for svarene


Skriv et svar til: To funktioner er givet ved f og g er givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.