Matematik

en funktion

20. september 2018 af kaskass (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion er givet ved y=3⋅x+1y=3⋅x+1 

Hvad er yy, når x=3x=3?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2018 af swpply (Slettet)

Hvis du er givet ligningen:

                     y = 3x+1

og du er bedt om at bestemme den til x = 3 hørende y-værdi skal du beregne følgende

                    \begin{align*} y &= 3\cdot3 + 1 \\ &= ? \end{align*}

Kan du se hvorfor ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. september 2018 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Skriv et svar til: en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.