Matematik

Polynomium rødder

25. september 2018 af LineMohring - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg løser vedhæftede opgave - er der muligvis en venlig sjæl der kunne hjælpe mig?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2018 af Mathias7878

Rod = løsning, dvs. du kan indsæte x = -1 og derved skal følgende gælde p(-1) = 0.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2018 af swpply (Slettet)

Hvis du kan vise at p(-1) = 0 har vist at x = -1 er en rod i polynomiet p(x).


Skriv et svar til: Polynomium rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.