Matematik

Uden hjælpemidler

27. september 2018 af rikke0227 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan er det jeg udregner dette. Har prøvet nogle par gange men det stemmer ikke overens med resultatet som jeg har indtastet i lommerregnen. 

Vedhæftet fil: hjælp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2018 af mathon

                    


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2018 af mathon

                 \small 0-\frac{1}{2}\ln(2)=-\ln\left ( 2^{\frac{1}{2}} \right )=-\ln\left ( \sqrt{2} \right )  


Skriv et svar til: Uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.