Matematik

find højde

30. september 2018 af shain - Niveau: 9. klasse
billed fra opgaven og de linjer jeg har lavet
Vedhæftet fil: 20180930_192432.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2018 af mathon

           \small h=\sqrt{3.6^2-1^2}=3.46


Svar #2
30. september 2018 af shain

takker. Man skulle lave de 2 diametre om til radius først. 3,5 cm -2,5 cm =1 cm

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2018 af ringstedLC

Ja, eller (D - d)/2 


Svar #4
30. september 2018 af shain

ok

Skriv et svar til: find højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.