Matematik

Matematrix 8 s.30

30. september 2018 af Mariam16 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave:

Hvilke fordele og ulemper er der ved at bruge variable i regneudtryk og formler frem for at arbejde med kendte talværdier?

jeg forstår ikke hvordan jeg skal forklar den og det er til i morgen

jeg vil blive meget glad hvis i hjælper mig :)

Vedhæftet fil: hih.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2018 af SuneChr

Variable gør regneudtryk og formler til generelle udregningsmetoder.
Kendte talværdier, indsat i stedet for de variable, løser den specielle opgave.
Eks.
Arealet A af en cirkel med radius r er givet ved formlen (den generelle formel):
   A = \pir2
Får vi til opgave at bestemme arealet af cirklen, hvis radius er 7, har vi løsningen på den specielle opgave
  A = \pi·72 = 49\pi


Svar #2
30. september 2018 af Mariam16 (Slettet)

Tusinde tak, de har reddet min dag.


Skriv et svar til: Matematrix 8 s.30

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.