Matematik

Løs ligningen

30. september 2018 af Genanskaf (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hej, kan i hjælpe mig med at løse denne ligning?

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

Enten kan man ikke se det hele, eller også er det ikke en ligning.


Svar #2
01. oktober 2018 af Genanskaf (Slettet)

Det burde meget gerne være en ligning. Dog på det billeder er der ikke skrevet =0

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2018 af mathon

                    \small \lambda ^2-1.3\lambda +0.38=0                   \small \sqrt{d}=\sqrt{17}

                                                 \small \lambda =\left\{\begin{smallmatrix} \tfrac{13-\sqrt{17}}{20}\\\tfrac{13+\sqrt{17}}{20} \end{smallmatrix}\right.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2018 af mathon

\small \textbf{\textsl{detaljer}}
              \small \begin{align*} (0.8-\lambda )(0.5-\lambda )-0,2\cdot 0.1=0\\ 0.4-0.8\lambda -0.5\lambda +\lambda^2-0.02=0\\ \lambda^2-1.3\lambda+0.38=0 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2018 af mathon

korrektion for tastefejl:

                                         \small \sqrt{d}=\sqrt{0.17}


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.