Matematik

Bestemt integral

03. oktober 2018 af rikke0227 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har problemer med hvordan jeg løser denne her opgave uden hjælpemidler 

Vedhæftet fil: opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2018 af xbxlxcaa

Hvilket bog bruger du rikke?


Svar #2
03. oktober 2018 af rikke0227 (Slettet)

Det ikke nogle bog, min lærer sende os en pdf


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2018 af xbxlxcaa

Ja men hvilket bog bruger i til undervisningen?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. oktober 2018 af SuneChr

Integrér led for led.

\int ax^{n}\, \textup{d}x=\frac{a}{n+1}x^{n+1}            \int e^{x}\textup{d}x=\: \: ?

 


Skriv et svar til: Bestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.