Matematik

Integralregning - areal

05. oktober 2018 af Adam9659 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogle, der kan forklare, hvordan disse kan beregnes? Hvad menes der helt konkret med Ma og M9?

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2018 af peter lind

Ma = ∫0af(x)dx


Svar #3
05. oktober 2018 af Adam9659 (Slettet)

Og så er M9 =  ∫90f(x)dx? 

Kan du forklare nærmere hvorfor? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. oktober 2018 af peter lind

Det ses af figuren. Arealet går til den lodrette streg altså linjen x=a


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. oktober 2018 af mathon

\textup{Hint:}
            \int_{0} \left (1+\sqrt{x} \right )\mathrm{d}x=x+\tfrac{2}{3}x\sqrt{x}          


Skriv et svar til: Integralregning - areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.