Matematik

Hjælp til funktion

07. oktober 2018 af hejmeddigsakaj (Slettet) - Niveau: B-niveau

 En funktion er givet ved forskriften: f(x) = 3x + x - 2

Løs (fx) = 14 

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2018 af mathon

                           \begin{array}{rcll} 4x-2&=&14&\textup{adder 2}\\ 4x&=&16&\textup{divider med 4}\\x&=&4 \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.