Fysik

Strækning, tid, hastighed og konstant acceleration

10. oktober 2018 af shaed (Slettet) - Niveau: B-niveau

Trenger hjelp til å nå svaret

oppgave:

En bil kjører på en rett vei. Bilene begynner å kjøre samtidig. Trykket har en konstant akselerasjon på 2,2 m / s ^ 2 og bilen har en konstant akselerasjon på 3,5 m / s ^ 2. Når lastebilen ble kjørt 75 meter, vil den bli oppnådd av bilen.

A) Beregn hvor lang tid det tar for bilen å nå lastebilen\trucken. 

Svaret: t = 8.33

B) Hvor langt bak lastebilen\trucken startet passasjerbilen.

Svaret: Sp = 120m, Sp-Sl = 45m

C) Hvor mye fart har biler når de er rett ved siden av hverandre?

Svaret: Vl = 18m / s, Vp = 29m / s


Skriv et svar til: Strækning, tid, hastighed og konstant acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.