Matematik

Bestem y2

11. oktober 2018 af K1LLSHOT - Niveau: C-niveau

Grafen for en lineær funktion med hældningskoefficienten 3 går gennem punkterne A(7,45) og B(13,y2 ).

a) Bestem y2 .


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. oktober 2018 af PeterValberg

løs ligningen

3=\frac{y_2-45}{13-7}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2018 af mathon

                  \small \frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}=a

                  \small \small \frac{y_2-45}{13-7}=3 ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2018 af Bibo53

Brug vækstformlen for lineære funktioner \Delta y=a\cdot\Delta x. Her er a=3 og \Delta x=x_2-x_1=13-7=6.


Skriv et svar til: Bestem y2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.