Matematik

isolering af h i formel for cylinder

03. november 2018 af Nico9239 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har lidt svært ved at kunne se mig ud af den her opgave, så håber nogen kunne hjælpe mig.

Jeg skal isolere h formellen v=h*pi*r^2

Jeg ved at v er 0,06, men der er også det.

Håber virkeligt nogen kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2018 af ringstedLC

\begin{align*} v &= h\cdot \pi\cdot r^2 \Downarrow \\ \frac{v}{\pi\cdot r^2} &= \frac{h\cdot \pi\cdot r^2}{\pi\cdot r^2} \Downarrow \\ h &= \frac{v}{\pi\cdot r^2} \end{align*}


Skriv et svar til: isolering af h i formel for cylinder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.