Matematik

Funktion

05. november 2018 af Hanne12345654321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejjj kan nogen hjælpe mig med denne opgave?(tjek billedet)  ved ikke hvordan jeg skal lave den:(

Tak påforhånd:)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2018 af OliverHviid

Løs f(x)=0


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. november 2018 af mathon

Førsteaksens ligning
er:
                  \small y=0

Skæring kræver altså:

                                        \small x^2-4x-5=y=0   

                   \small \begin{array}{|c|c|c|c|c|c|c|} a&b&c&d=b^2-4\cdot a\cdot c&\sqrt{d}&\textup{mindste rod}&\textup{st\o rste rod}\\ \hline 1&-4&-5&36&6&r_{1}=\frac{4-6}{2}=-1&r_2=\frac{4+6}{2}=5 \end{array}     

Skæringspunkter
med første aksen:    
                                         \small \left ( -1,0 \right )\qquad \textup{og}\qquad (5,0)       


Svar #4
05. november 2018 af Hanne12345654321 (Slettet)

Omggg takk :)


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.