Matematik

opgave

08. november 2018 af Loise3434 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har problemer med at løse denne opgave. Jeg ved godt hvordan metoden er men får bare ikke som facit. Håber der er nogle som vil hjælpe mig.

Vedhæftet fil: vektor.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2018 af mathon

                 s\cdot \begin{pmatrix} -3\\5 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 7\\4 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -3\\5 \end{pmatrix}

                         s=1\qquad \textup{og}\qquad t=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2018 af AMelev

Umiddelbart lyder det, som om der har indsneget sig en smutter i opgaveformuleringen, for selvfølgelig er
a = 1·a + 0· "hvad som helst".

Den typiske formulering er: Bestem s og t, så t\cdot \vec{a}+s\cdot \vec{b}= \vec{c}, hvor kooordinaterne for \vec{c} også er oplyst.
?Hvis der optræder en \vec{c}, så prøv at løse denne ligning.


Skriv et svar til: opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.