Matematik

Beregn rumfanget af et kugleglas størrelse i ml.

10. november 2018 af Hassune (Slettet) - Niveau: 9. klasse

diameter 7,3 cm , højde 7,3  cm 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2018 af StoreNord

https://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=rumfang+kugle&ie=utf-8&oe=utf-8

V = 4/3·π·r3                r = 0.73/2 dm            gir rumfanget i liter


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2018 af mathon

            \small \begin{array}{lrclllcl} \textup{Volumen:}&V&=&\frac{\pi }{6}\cdot d^3\\\\ &V&=&\frac{\pi }{6}\cdot (7.3\; \textup{cm})^3=203.69\; \textup{cm}^3=203.69\; \textup{mL} \end{array}


Skriv et svar til: Beregn rumfanget af et kugleglas størrelse i ml.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.