Kemi

volume beregning

20. november 2018 af aya111 - Niveau: C-niveau

hvordan beregner jeg volumen af idealgas ved 20 grader og 1,013 bar?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2018 af mathon

Du skal kende antallet af mol gas.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2018 af mathon

              \small V=\frac{n\cdot R\cdot T}{p}=\frac{n\cdot \left ( 0.08314472\; \tfrac{bar\cdot L}{mol\cdot K} \right )\cdot ((273.15+20)\; K)}{1.013\; bar}


Skriv et svar til: volume beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.