Matematik

Funktioner

10. december 2018 af Tohau (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej nogen der kan hjælpe mig?

tak på forhånd

En rektangulær indhegning har en bredde på 12 m.

Gør rede for, hvilken funktionssammenhæng, der er tale om for sammenhængen mellem arealet og længden af indhegningen.
Skriv en forskrift for sammenhængen.
Hvor lang er indhegningen, hvis arealet er 402 m2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2018 af StoreNord

en bredde på 12 m.

Arealet A(L)=L*B = L*12

Løs ligningen:              L*12 = 402  med hensyn til L.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.