Matematik

alle løsninger til cos(x)=1/2 indenfor R.

24. december 2018 af anonym000 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Er det ikke x = ± (π/3 + p2π) ?

mvh.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. december 2018 af peter lind

jo


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. december 2018 af ringstedLC

\begin{align*} \cos(x) &= 0.5\;,\;x\in \mathbb{R} \\ x &= \pm\frac{\pi}{3}+p\cdot 2\pi\;,\;p\in \mathbb{Z} \end{align*}


Svar #3
24. december 2018 af anonym000

#1

jo

Ok.

- - -

...............


Svar #4
24. december 2018 af anonym000

#2

\begin{align*} \cos(x) &= 0.5\;,\;x\in \mathbb{R} \\ x &= \pm\frac{\pi}{3}+p\cdot 2\pi\;,\;p\in \mathbb{Z} \end{align*}

ok, kan se at det er en pænere måde at skrive det på.

- - -

...............


Brugbart svar (1)

Svar #5
24. december 2018 af ringstedLC

Tak. Ville bare præcisere, at p er et heltal.


Skriv et svar til: alle løsninger til cos(x)=1/2 indenfor R.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.