Kemi

fremstille 37,5 ml af 12 % opløsning

25. december 2018 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har prøvet med denne formel

\frac{x}{37,5}*100 procent=15 procent

også isolere for x ..

Det får jeg ikke det rigtige svar af (får x =5,625)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. december 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. december 2018 af mathon

                  \small 12\; \textup{g pr. 100 ml = }\tfrac{12\; g}{100\; ml}\cdot 37.5\; ml=4.5\; g\textup{ pr 37.5 }ml


Skriv et svar til: fremstille 37,5 ml af 12 % opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.