Matematik

Opskriv regneudtryk for P som funktion af højden h, idet trykket ved jordoverfalden er 1atm.

10. januar 2019 af xanax (Slettet) - Niveau: A-niveau

Denne opgave vedhæftet, driller mig ret meget. Jeg ved det er noget med at udlede to punkter fra de ting man får at vide men det står lidt uklart for mig hvordan man herefter skal opskrive regneudtrykket.

Håber i kan hjælpe


Svar #1
10. januar 2019 af xanax (Slettet)

Opgaven er uden hjælpemidler


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. januar 2019 af ringstedLC

\begin{align*} P(h) &= a^x\;,\;p(0)=1\;,\;P(5)=0.5 \\ a&=\sqrt[x_2-x_1]{\frac{y_2}{y_1}} \end{align*}


Skriv et svar til: Opskriv regneudtryk for P som funktion af højden h, idet trykket ved jordoverfalden er 1atm.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.