Fysik

Sammenhæng mellem kraft og energi

12. januar 2019 af gs1720 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har formlen for luftmodstand noget at gøre med formlen for kinetisk energi?

Altså:

E_kin=1/2*m*v^2   og   F_luft=1/2*cw*A*Rho*v^2

Fordi de minder meget om hinanden, men den en er formel for energi, mens den anden er for kraft...


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2019 af janhaa

E = F*d


Skriv et svar til: Sammenhæng mellem kraft og energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.