Kemi

Er der formel til at beregne fortyndingsfaktor?

13. januar 2019 af Lara45 - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der en formel man kan bruge til at beregne fortyndingsfaktoren?

PÅ forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. januar 2019 af mathon

\small \textup{fortyndingsfaktor:}
                                                \small f=\frac{V_{slut}}{V_{beg}}

\small \textup{koncentrationsfaktor:}
                                                \small k=\frac{1}{f}

                                                \small c_{slut}=\frac{1}{f}\cdot c_{beg}


Skriv et svar til: Er der formel til at beregne fortyndingsfaktor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.