Fysik

Lysstofrør, opgave

25. januar 2019 af frederasmussen - Niveau: B-niveau

Søger hjælp til denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2019 af mathon

Du skal kende sammenhængen

                     \small E_{foton}\cdot \lambda =1239.84\; eV\cdot nm


Svar #2
25. januar 2019 af frederasmussen

Men hvordan finder jeg de forskellige værdier? Jeg skal finde bølgelængden, så den skal isoleres i ovenstående udtryk. Ergo skal jeg kende Efoton, men hvordan finder jeg denne størrelse?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2019 af mathon

                     \small \small {E_{foton}}^1\cdot \lambda_1 =1239.84\; eV\cdot nm
hvoraf:
                     \small \small {E_{foton}}^1 =\frac{1239.84\; eV\cdot nm}{ \lambda_1}

                     \small \small \lambda_2 =\frac{1239.84\; eV\cdot nm}{\left (6.69\; eV \right )-{E_{foton}}^1}


Svar #4
25. januar 2019 af frederasmussen

MANGE TAK!


Skriv et svar til: Lysstofrør, opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.