Kemi

Rapport om syrer og baser

26. januar 2019 af pwnbeast - Niveau: B-niveau

Hej.

Har siddet og tænkt over disse spørgsmål i noget tid, men ved ikke helt hvad jeg skal gøre. Det kunne være en venlig sjæl muligvis havde tidsrummet til at hjælpe en ung uviden 2G'er. Det ville ellers være fantastisk :3

Her er spørgsmålene:?

1) Anvend resultaterne af vejningen til at beregne massen og densiteten af opløsning med ethansyre

2) Lav en grafisk afbildning som funktion tilsat tilsat volumen 0,100 M NaOH. Kommenter kurvens udseende, og forklar, hvorfor pH er højere end 7 ved ækvivalenspunktet

3) Marker ækvivalenspunkt på titrerkurven, og aflæse tilsatte volumen 0,100 m NaOH, der er tilsat ækvivalenspunktet. Notér i skemaet på næste side.

4) Beregn stofmængden af NaOH i det tilsatte volumen 0,100 M NaOH ved ækvivalenspunktet

5) Beregn stofmængden af CH3COOH i opløsningen

6) Beregn den formelle stofmængdekoncentration af CH3COOH i opløsningen

7) Beregn massen af ethansyre i en liter opløsning

8) Beregn massen af en liter opløsning ved at anvende den målte densitet, og beregn ethansyreindholdet i masseprocent

9) Sammenligne resultatet med deklaration på det undersøgte produkt og kommentér

10) Forklarer hvorledes pKs for ethansyre kan aflæses på titrerkurven. Sammenlign den aflæste pKs-værdi med tabelværdi og kommentér.

Resultaterne kan ses her:
NaOH = 1,8 ml, 0,1 M

Æblecidereddike= 2 ml

0 ml = 2,38 pH

0,5 ml = 4,03 pH

1 ml = 4,53 pH

1,5 ml = 6,3 pH

2 ml = 12,75 pH

2,5 ml = 13,22 pH

3 ml = 13,32 pH

3,5 ml = 13,6 pH

4 ml = 13,86 pH

4,5 ml = 13,93 pH

5 ml = 14 pH

5,5 ml = 14,05 pH

6 ml = 14,11 ph

(Grafen er vedhæftet)

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2019 af Jensotto12

Hej 

Kan eventuelt forklare dig, hvordan spørgsmålene løses via et kommunikationsprogram

Da det bliver en lang tid tekst at svare på alle spørgsmålene her 


Svar #2
26. januar 2019 af pwnbeast

Helt klart! Hvad gør du brug af? Har Discord, hvis det er noget for dig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2019 af Jensotto12

Ser lige om min gamle account stadig virker 


Svar #4
26. januar 2019 af pwnbeast

Fantastisk. Add bare Visionary Studios#6567 eller send dit eget tag over :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. januar 2019 af Jensotto12

Du skulle gerne ha' fået en anmodning nu 


Svar #6
26. januar 2019 af pwnbeast

Den fik jeg skam. Vi snakkes ved der :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. februar 2020 af ISwallowYoPapa

Chance for at jeg også kan få hjælpen


Skriv et svar til: Rapport om syrer og baser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.