Matematik

Hjælp til opgave

31. januar 2019 af Loise3434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der vil være sød og hjælpe mig 

Vedhæftet fil: mat opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2019 af mathon

\small m har normalvektor 
                                  \small \overrightarrow{n}=\begin{pmatrix} 2\\1 \end{pmatrix}

hvoraf
                                  \small m\textup{:}\quad \begin{pmatrix} 2\\1 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} x-3\\y-4 \end{pmatrix}=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2019 af Matkaj

For at opskrive en ligning for linjen skal du bruge et punkt (er givet) og en normalvektor (en vektor der står vinkelret på linjen - så en sådan skal du finde). Prøv at tegne hvad det drejer sig om, måske du får en ide ud fra det.


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.