Fysik

afstanden mellem jorden og månen

05. februar 2019 af mi28 - Niveau: B-niveau

hej..hjælp til opgave 3. pls. tak

Vedhæftet fil: 3.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2019 af janhaa

R=\frac{rT_m}{t \pi}


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

r = 6371 km

Tm = 27,3217 dage

R = 6371 km * 27,3217 * 24 * 60 min / (180 min * π) = 4,43*105 km


Skriv et svar til: afstanden mellem jorden og månen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.