Matematik

Beregn sider på en trekant

07. februar 2019 af Studieportalensnoob (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bruge lidt hjælp til den her opgave. Jeg er ret lost lige nu.. se billedet

Vedhæftet fil: trekant med højde.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2019 af mathon

a)

                  \small \tan(60\degree)=\frac{\left | AD \right |}{8}

                  \small \left | AD \right |=8\cdot \tan(60\degree)

                  \small \small \left | AC \right |=\sqrt{\left (8\cdot \tan(60\degree) \right )^2+8^2}       


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2019 af mathon

b)
                  \small \small \small T_{ABC}=\tfrac{1}{2}\cdot 8\cdot 8\cdot \tan(60\degree)=32\cdot \sqrt{3}


Svar #4
07. februar 2019 af Studieportalensnoob (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Beregn sider på en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.