Matematik

Funktioner

27. februar 2019 af Homework101 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe?

a) Har jeg fået til at være: 

b) Er jeg død I. Men villig til at komme i live igen. 

Jeg er nemlig lidt i tvivl, om jeg skal bruge en stedvektor eller hvorledes, og hvis ja, hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2019 af mathon

             \small \left | \overrightarrow{QP} \right |=\sqrt{(3-x)^2+\left (1-2e^x \right )^2}\qquad\textup{kvadratroden er st\o rst, n\aa r \textbf{r}adikanden er st\o rst}

             \small r(x)=(3-x)^2+\left (1-2e^x \right )^2

             \small r{\, }'(x)=2(3-x)(-1)+2\left (1-2e^x \right )\left ( -2e^x \right )=-6+2x-4e^x(1+2e^x)

\small r_{max}\textup{ kr\ae ver }r{\, }'(x)=0

             \small -6+2x-4e^x(1+2e^x)=0\; ...                            


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.