Matematik

Vektorer i planen - cirkel ligning

09. marts 2019 af Birkzz - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har igen brug for hjælp!

se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2019 af peter lind

Det har intet med vektorer at gøre.

Cirklens ligning er (x-a)2+(y-b)2 = r2  hvor (a, b) er centrum og r er ciklens radius

Du skal omskrive til et udtryk af den form. For.eks får du x2-4x + 4 -4 = (x-2)2-4. Omskriv y2+6y på samme måde


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2019 af mathon

Cirklen
                            \small x^2+2fx+y^2+2gy+h=0
har centrum
                            \small C(-f,-g)\quad\textup{og}\quad \textup{radius }r=\sqrt{f^2+g^2-h}
 

                    


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2019 af mathon

Cirklen
                            \small \small x^2+2\cdot (-2)x+y^2+2\cdot 3y+(-3)=0

har centrum
                            \small C(?,?)\quad\textup{og}\quad \textup{radius }r=\sqrt{?^2+?^2-?}


Skriv et svar til: Vektorer i planen - cirkel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.