Matematik

bredde 4 gange end længde og længde dobbelt af bredde nogen der kan hjælpe??

17. marts 2019 af KageSpiseren - Niveau: 9. klasse

Hejsa

Sidder og funderer over opgaven og er lidt off med min hjerne. Nogen der kan sige hvor langt ned og langt til siderne. Vil være en stor hjælp!

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2019 af StoreNord

Gederne:              Omkreds = L*B = 42     =>     2B*B=42           find B

Kaninerne:     Længden er ikke så lang som bredden.       :-)


Svar #2
17. marts 2019 af KageSpiseren

B=14


Svar #3
17. marts 2019 af KageSpiseren

Sårn her?


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. marts 2019 af StoreNord

Du må vist hellere selv tælle efter igen. Men 14 er rigtigt.

Men tror du gederne bryder sig om kun 3 meter på den ene led?
Nej, de vil nok hellere have 14x7.


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2019 af StoreNord

-


Svar #6
17. marts 2019 af KageSpiseren

så kaninerne var rigtige?


Brugbart svar (1)

Svar #7
18. marts 2019 af StoreNord

Nej. Du har lavet bredden 11 meter. Den skal være 12.
      Kaniner:       L+B = L + 4L = 5L = 15         =>  L=3        => B = 4L =12
      Geder:          L+B = 2B + B = 3B = 21       =>  B=7        => L = 2*7 = 14Skærmbillede fra 2019-03-18 19-02-11.png


Svar #8
20. marts 2019 af KageSpiseren

Tusind tak storenord!


Brugbart svar (1)

Svar #9
20. marts 2019 af StoreNord

Åh, jeg ber.


Skriv et svar til: bredde 4 gange end længde og længde dobbelt af bredde nogen der kan hjælpe??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.