Matematik

Hjælp til opgave

19. marts 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg ved ikke, hvordan nedenstående opgave skal løses. Er der nogen som kan hjælpe?

Jeg har vedhæftet opgaven. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2019 af peter lind

K8,3. Brug dit CAS værktøj til at regne det ud eller slå op i din formelsamling


Svar #3
19. marts 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet)

Din hjælp er langt fra brugbart. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. marts 2019 af peter lind

Kender du ikke kombinationer. Der står noget om det på side 29 i din formelsamling. Eller er der noget andet du ikke forstår?


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. marts 2019 af mathon

              \small \binom{8}{3}=\frac{8!}{3!\cdot(8-3)! }=\frac{8\cdot 7\cdot 6}{3\cdot 2}=8\cdot 7=56


Svar #6
19. marts 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet)

Hvorfor har du skrevet '!' i udregningen?


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. marts 2019 af peter lind

Se dog i din bog eller på https://da.wikipedia.org/wiki/Kombinatorik  om kombinatorik. Du er jo slet ikke klar til at løse sådan en opgave


Skriv et svar til: Hjælp til opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.