Matematik

Integral opgave

21. marts 2019 af soso1111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen jeg er igang med at gøre mig klar til en termins prøve på onsdag, men står fast i denne opgave, kan nogen hjælpe. Mange Mange tak på forhånden

Om en funktion får vi oplyst at 

6-2 f(x)dx=-10 og ∫-210 f(x)dx=1

Beregn : ∫106f(x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2019 af janhaa

F(6)-F(-2)=-10\\ \\ F(10)-F(-2)=1\\ \\ F(10)-F(-2)-(F(6)-F(-2))=1+10=11\\ F(10)-F(6)=11

dvs:

\int_{6}^{10}f(x)\,dx=11


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. marts 2019 af AMelev

Hvis du benytter indskudsreglen, har du at \int_{-2}^{10}f(x)dx=\int_{-2}^{6}f(x)dx+\int_{6}^{10}f(x)dx

Så kan du indsætte de kendte værdier og isolere \int_{6}^{10}f(x)dx


Skriv et svar til: Integral opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.