Matematik

Areal! Hjææælp

01. april 2019 af hq02 - Niveau: B-niveau

hej

jeg har om 2. gradspolynomier og har i min aflevering fået et spørgsmål jeg ikke kan svare på

En fodboldbane er dobbelt så lang, som den er bred. Hvor bred er den, hvis arealet af banen er 1800 ??2 ?

nogen der kan hjælpe 

tak på forhånd :))


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. april 2019 af peter lind

Længdegange bredde = areal. Sæt bredden =x så er længden 2x


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2019 af PeterValberg

#0 Du har:

Areal = længde · bredde
1800 = 2x·x
1800 = 2x2
x2 = 900
x = √900
x = 30 meter

Der ses bort fra den negative løsning (x = -30),
da længde måles som værende positiv.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Areal! Hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.