Matematik

Bestem sandsynligheden

04. april 2019 af MadsKro (Slettet) - Niveau: B-niveau

På en måned er der ca. 25 åbningsdage. Antag, at antallet af åbningsdage med en omsætning over 3000 kr. er binomialfordelt med antalsparameter n=25 og sandsynlighedsparameter . p=28

d) Bestem sandsynligheden for, at der ud af 25 åbningsdage er mindst 10 dage med en omsætning over 3000 kr.

Plz hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2019 af janhaa

Bin(25, 0.28) \approx N(\mu,\sigma)=N(7,2.24)

P(X\geq 10)=1-P(X<10)=1-G(\frac{10-7}{2,24})=1-G(1,34)=1-0,91=0,09


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2019 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2019 af PeterValberg

og/eller video nr. 9 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2019 af helpn

#1

Bin(25, 0.28) \approx N(\mu,\sigma)=N(7,2.24)

P(X\geq 10)=1-P(X<10)=1-G(\frac{10-7}{2,24})=1-G(1,34)=1-0,91=0,09

Din sigma er ikke regnet korrekt, og dit svar er derfor forkert. 

Sigma beregnes korrekt til 2,245 :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. april 2019 af helpn

Jeg får desuden svaret til at være 13,4%....


Svar #6
08. april 2019 af MadsKro (Slettet)

Kan du sende dine udregninger?


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. april 2019 af michellamichella (Slettet)

Vi vil også meget gerne have udregningen....


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. april 2019 af MattyDK (Slettet)

Samme her


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. april 2019 af majablaki

Du må også meget gerne sende svaret til mig


Brugbart svar (0)

Svar #10
24. april 2019 af LMBP (Slettet)

Du må også meget gerne sende til mig :) 


Skriv et svar til: Bestem sandsynligheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.