Matematik

Areal

08. april 2019 af Emmaline15 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Figuren viser et kvadrat med sidelængden 10, hvor der er ska°ret et hjørne af. Sidelængderne i hjørnet er x.

a) Bestem arealet af det gra° omra°de for x 4 .
Bestem et udtryk for arealet af det gra° omra°de som funktion af x.

Hvad gør jeg?

Jeg ved:

A = 10*10=100


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2019 af peter lind

Vedlæg figuren


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2019 af AMelev

Ser den sådan ud?

I givet fald er arealet af det bortskårne hjørne ½x2, så  A(x) = 100 - ½x2.

Vedhæftet fil:Billede.jpg

Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.