Matematik

Bestem differentialkvotienten

17. april 2019 af Ksejdjdjdk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp til det vedhæftede billede

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Hvad med at give et bud selv ?


Svar #2
17. april 2019 af Ksejdjdjdk (Slettet)

Har nok prøvet men synes ikke jeg kommer frem til noget, ellers havde jeg nok ikke spurgt efter hjælp :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2019 af oppenede

Symbolab kan vise dig trinnene hvis det hjælper.
http://symbolab.com/solver/step-by-step/derivative ln(2x+1)


Svar #4
17. april 2019 af Ksejdjdjdk (Slettet)

Tusind tak jeg kigger på det :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. april 2019 af mathon

                      \small \small \begin{array}{lclclclcl} h_1(x)&=&(3x+2)^5\\ {h_1}{\, }'(x)&=&5(3x+2 )^4\cdot 3&=&15(3x+2)^4\\\\ h_2(x)&=&\ln(2x+1)\quad x>-\tfrac{1}{2}\\ {h_2}{\, }'(x)&=&\frac{1}{2x+1}\cdot 2&=&\frac{2}{2x+1}\\\\ h_3(x)&=&e^{3x-7}\\ {h_3}{\, }'(x)&=&e^{3x-7}\cdot 3&=&3e^{3x-7}\\\\ h_4(x)&=&\left (2-6x \right )^4\\ {h_4}{\, }'(x)&=&4\cdot \left (2-6x \right )^3\cdot (-6)&=&-24\left (2-6x \right )^3\\\\ h_5(x)&=&\frac{1}{2x+1}\quad x\neq -\tfrac{1}{2}\\ {h_5}{\, }'(x)&=&\frac{-1}{(2x+1)^2}\cdot 2&=&\frac{-2}{(2x+1)^2} \end{array}


Skriv et svar til: Bestem differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.